VITALI T5 MASTER

Vitali T5 Master nudi savršenu kombinaciju funkcionalnosti, robusnosti, sigurnosti i udobnosti pacijenta. Jednostavnost je u svakoj funkciji, kao i u detaljima. Operativna jednostavnost za stomatološki tim postignuta je velikim operativnim poljem i idealnoj lokaciji instrumenata. Stomatolog se može osloniti na specijalnu dužinu creva instrumenata (preko 80cm), što omogućava veću udobnost u radu; dok asistent ima više slobode u pristupu pacijentu zahvaljujući unitu koji se rotira do 90⁰. Jednostavnost održavanja ogleda se u mnogobrojnim uklonjivim i autoklavabilnim elementima. Sloboda konfiguracije prema Vašim operativnim potrebama.

NOŽNA WIRELESS KOMANDA Sa novim bežičnim nožnim upravljačem (opciono), nema prepreka zahvaljujući nedostatku kablova.
Visok nivo higijene postignut je opcijom upravljanja raznim funkcijama bez upotrebe ruku. Reflektor halogeni marke Faro, model EDI (25.000 LUX). Reflektori LED tehnologije Faro, model MAIA (35.000 LUX) ili ALYA (50.000 LUX pomerljiv u 3 ose).

STOLICA T5 MASTER Stolica za pacijente T5 MASTER sa programima, multifunkcijskom pedalom i naslonom za glavu koji se može prilagoditi svim položajima. Udobnost nove stolice ogleda se u anatomskom naslonu za glavu koji postoji u dve verzije: sa ručnim podešavanjem, ili pneumatskim podešavanjem u 3 ose.

Na zahtev, dostupno Vam je sedište od memorijske pene, kao i desni naslon za ruku.


VITALI V8 TOUCH

Svestranost novog V8 TOUCH omogućava prilagođavanje konfiguracije jedinice tako da odgovara zahtevima stomatološkog tima. Postoje verzije sa unitom koji se oslanja na pod, ili unitom koji je pričvršćen za stolicu. Obe su dostupne u verziji sa visećim crevima, ili sa bičevima.

V8 TOUCH takođe nudi širok spektar konfiguracija za sestru na asistentskoj konzoli dostupnu sa pantografskom rukom ili dvostrukim zglobom, u kombinaciji sa touch panelom, ili tastaturom sa dva tastera za čašu i fontanu.

NOŽNA WIRELESS KOMANDA (u osnovnoj verziji modela)
Sa novim bežičnim nožnim upravljačem nema prepreka zahvaljujući nedostatku kablova. Visok nivo higijene postignut je opcijom upravljanja raznim funkcijama bez upotrebe ruku.

TOUCH PANEL
Zahvaljujući intuitivnom dodirnom interfejsu, upravljanje tretmanima postaje preciznije. Revolucija interfejsa na dodir, omogućava podešavanje parametara upotrebe različitih instrumenata unapred prema planiranom tretmanu.

STOLICA V8 TOUCH
Pruža maksimalan komfor zahvaljujući sedištu od memorijske pene i pneumatskom naslonu za glavu, sa vertikalnim i horizontalnim podešavanjem za pravilno postavljanje pacijenta.


VITALI T5 EVO PLUS

T5 EVO PLUS kombinuje naprednu funkcionalnost sa krajnjom operativnom jednostavnošću. Kontrolne funkcije koncentrisane su u jednoj analognoj tastaturi koja Vam omogućava podešavanje i vizuelizaciju radnih parametara instrumenata. Za komforan rad, Vitali je povećao creva instrumenata koja su duža od 80cm. Tu je i velika sloboda kretanja i za asistenta, zahvaljujući rotaciji unita do 90⁰.

KONFIGURISANO PO VAŠIM POTREBAMA
T5 EVO PLUS može da se konfiguriše birajući model Continental (sa bičevima) ili International (sa visećim crevima), asistentske konzole sa membranskom komandnom tastaturom sa dva tastera (komande za čašu i fontanu). Reflektori LED tehnologije Faro, model MAIA (35.000 LUX), ili ALYA (50.000 LUX pomerljiv u 3 ose). Udobnost nove stolice ogleda se u anatomskom naslonu za glavu koji postoji u dve verzije: sa ručnim podešavanjem, ili pneumatskim podešavanjem u 3 ose. Na zahtev, dostupno Vam je sedište od memorijske pene, kao i desni naslon za ruku.

NOŽNA WIRELESS KOMANDA
Sa novim bežičnim nožnim upravljačem (opciono), nema prepreka zahvaljujući nedostatku kablova. Visok nivo higijene postignut je opcijom upravljanja raznim funkcijama bez upotrebe ruku.