VITALI T5 MASTER

Vitali T5 Master nudi savršenu kombinaciju funkcionalnosti, robusnosti, sigurnosti i udobnosti pacijenta. Jednostavnost je u svakoj funkciji, kao i u detaljima. Operativna jednostavnost za stomatološki tim postignuta je velikim operativnim poljem i idealnoj lokaciji instrumenata. Stomatolog se može osloniti na specijalnu dužinu creva instrumenata (preko 80cm), što omogućava veću udobnost u radu; dok asistent ima više slobode u pristupu pacijentu zahvaljujući unitu koji se rotira do 90⁰. Jednostavnost održavanja ogleda se u mnogobrojnim uklonjivim i autoklavabilnim elementima. Sloboda konfiguracije prema Vašim operativnim potrebama.

NOŽNA WIRELESS KOMANDA Sa novim bežičnim nožnim upravljačem (opciono), nema prepreka zahvaljujući nedostatku kablova.
Visok nivo higijene postignut je opcijom upravljanja raznim funkcijama bez upotrebe ruku. Reflektor halogeni marke Faro, model EDI (25.000 LUX). Reflektori LED tehnologije Faro, model MAIA (35.000 LUX) ili ALYA (50.000 LUX pomerljiv u 3 ose).

STOLICA T5 MASTER Stolica za pacijente T5 MASTER sa programima, multifunkcijskom pedalom i naslonom za glavu koji se može prilagoditi svim položajima. Udobnost nove stolice ogleda se u anatomskom naslonu za glavu koji postoji u dve verzije: sa ručnim podešavanjem, ili pneumatskim podešavanjem u 3 ose.

Na zahtev, dostupno Vam je sedište od memorijske pene, kao i desni naslon za ruku.