VITALI V8 TOUCH

Svestranost novog V8 TOUCH omogućava prilagođavanje konfiguracije jedinice tako da odgovara zahtevima stomatološkog tima. Postoje verzije sa unitom koji se oslanja na pod, ili unitom koji je pričvršćen za stolicu. Obe su dostupne u verziji sa visećim crevima, ili sa bičevima.

V8 TOUCH takođe nudi širok spektar konfiguracija za sestru na asistentskoj konzoli dostupnu sa pantografskom rukom ili dvostrukim zglobom, u kombinaciji sa touch panelom, ili tastaturom sa dva tastera za čašu i fontanu.

NOŽNA WIRELESS KOMANDA (u osnovnoj verziji modela)
Sa novim bežičnim nožnim upravljačem nema prepreka zahvaljujući nedostatku kablova. Visok nivo higijene postignut je opcijom upravljanja raznim funkcijama bez upotrebe ruku.

TOUCH PANEL
Zahvaljujući intuitivnom dodirnom interfejsu, upravljanje tretmanima postaje preciznije. Revolucija interfejsa na dodir, omogućava podešavanje parametara upotrebe različitih instrumenata unapred prema planiranom tretmanu.

STOLICA V8 TOUCH
Pruža maksimalan komfor zahvaljujući sedištu od memorijske pene i pneumatskom naslonu za glavu, sa vertikalnim i horizontalnim podešavanjem za pravilno postavljanje pacijenta.