VITALI T5 EVO PLUS

T5 EVO PLUS kombinuje naprednu funkcionalnost sa krajnjom operativnom jednostavnošću. Kontrolne funkcije koncentrisane su u jednoj analognoj tastaturi koja Vam omogućava podešavanje i vizuelizaciju radnih parametara instrumenata. Za komforan rad, Vitali je povećao creva instrumenata koja su duža od 80cm. Tu je i velika sloboda kretanja i za asistenta, zahvaljujući rotaciji unita do 90⁰.

KONFIGURISANO PO VAŠIM POTREBAMA
T5 EVO PLUS može da se konfiguriše birajući model Continental (sa bičevima) ili International (sa visećim crevima), asistentske konzole sa membranskom komandnom tastaturom sa dva tastera (komande za čašu i fontanu). Reflektori LED tehnologije Faro, model MAIA (35.000 LUX), ili ALYA (50.000 LUX pomerljiv u 3 ose). Udobnost nove stolice ogleda se u anatomskom naslonu za glavu koji postoji u dve verzije: sa ručnim podešavanjem, ili pneumatskim podešavanjem u 3 ose. Na zahtev, dostupno Vam je sedište od memorijske pene, kao i desni naslon za ruku.

NOŽNA WIRELESS KOMANDA
Sa novim bežičnim nožnim upravljačem (opciono), nema prepreka zahvaljujući nedostatku kablova. Visok nivo higijene postignut je opcijom upravljanja raznim funkcijama bez upotrebe ruku.