TRITON PLUS +


6+1 RAZLOGA ZA ODABIR TRITON PLUS +

Triton Plus+ je najnovija kreacija NEODENT-a. Zasnovan na dragocenom iskustvu naučnog tima stomatologa i inspirisan novim trendovima dizajna koji zahtevaju minimalne linije, ovaj integrisani kompleks ima sledeće glavne karakteristike:

1. VRHUNSKE SIROVINE,ISKLJUČIVO EVROPSKOG POREKLA

Svi materijali koji se koriste u izgradnji Triton Plus+ dolaze od najpouzdanijih dobavljača širom sveta. Metalni okvir je u potpunosti izrađen od livenog aluminijuma odličnog kvaliteta u kombinaciji sa pocinkovanim gvožđem, dok su motori za pomeranje sedišta i naslona nemačkog proizvođača HANNING ELEKTRO-VERKE GmbH & Co. KG, danas vodeće kompanije u oblasti motora za medicinske stolove i stolice. . Spoljni premaz je izrađen od izuzetno izdržljivog poliuretana i ABS-a sa antibakterijskim i UV premazom, dok je sedište pacijenta presvučeno italijanskom sintetičkom kožom, namenjenom isključivo za medicinsku upotrebu.

2. ČVRSTA I KOMPAKTNA KONSTRUKCIJA

Poseban akcenat prilikom projektovanja stavljen je na konstrukcijsku robusnost finalnog proizvoda. Iz tog razloga, pljuvačka i potporna baza imaju super-pojačanu strukturnu stabilnost, sposobne da podignu ljude težine do 200 kg.

3. ESTETSKI BESPREKORAN DIZAJN

U apsolutnoj harmoniji sa novim trendovima dizajna širom sveta koji diktiraju minimalne linije i eliminisanje svega nepotrebnog, novi Triton Plus+ ide korak dalje od prethodnog pantografskog sistema (osnova makaza), uvodeći vertikalno kretanje na fiksnom unitu (podizni sistem).

4. ERGONOMIJA ZA STOMATOLOGA

Za miran i udoban rad, posebno je predviđeno da stomatolog može da obavi svaku operaciju uz minimalan mogući pokret. Ovo je obezbeđeno dovoljnom dužinom kablova (vodova), širokim horizontalnim i vertikalnim pomeranjem radnog stola, položajem pomoćne ploče na levoj strani sedišta, kao i dugim hodom podizanja/spuštanja za kako stojeći tako i sedeći položaji .

5. POŠTOVANJE PRAVILA HIGIJENE

Ceo stomatološki kompleks može se bezbedno dezinfikovati odgovarajućim tečnostima. Posuda za pljuvačku se u potpunosti može ukloniti i prati. Unutar unita je ugrađen sistem boca za dovod destilovane vode u vodove, posebno za područja sa prljavim ili posebno tvrdim vodovodnim mrežama.

6. BEZBEDNOST ZA PACIJENTA

Novi Triton Plus+ ima rotirajući pljuvaonicu, koja dolazi ispred pacijenta. Kada pacijent koristi pljuvaonicu, postoji automatska funkcija koja sprečava pomeranje sedišta kako bi se izbegao rizik od nezgoda.

+1. RAZLOG VIŠE

Vaš novi Triton Plus+ NEODENT tehnički podržava , prva pouzdana kompanija u oblasti postprodajnih usluga. 4DENTAL tehničari se stalno obučavaju da Vam ponude vrhunske usluge održavanja i nesmetan rad opreme. specijalizovani ljudi sa osećajem odgovornosti pristupaju svakom problemu, dok im u isto vreme pomaže odgovarajuća dijagnostička oprema koja tačno locira moguća oštećenja. Ovo, u kombinaciji sa dostupnošću rezervnih delova čak i za artikle koje je konkurencija prekinula, povećava kvalitet i pouzdanost podrške.

Cena proizvoda 8 EUR